Ik ben Aart Verhaagen en ben erkend sportverzorger/masseur. Ik heb een eigen bedrijf onder de naam NavSport, en verzorg mensen die graag meer uit hun sport prestaties willen halen. Maar ook mensen met blessures en mensen die gewoon gezonder willen leven! Naast de Sportmassage geef ik ook stoel (shiatsu) massage. Op mijn site www.NavSport.nl lees je de verschillen en de werkingen van de massages. Een praktijk dus voor iedereen!

Zelf ben ik ook een fanatiek sporter vooral fietsen (mountainbike en racefiets) en marathons spreken mij aan. Leonie van Uum vroeg of ik het Roparunteam van PRA zou willen helpen. Ze vertelde mij over het goede doel en de prestatie die jullie leveren. Ik was meteen enthousiast! Ik ben van mening dat er meer gedaan kan/moet worden om de ziekte “kanker” tegen te gaan. Hoe mooi is het dan om een bedrijf wat onderzoek doet naar medicijnen te ondersteunen en om op deze wijze een steentje bij te mogen dragen.

Er zijn inmiddels een paar enthousiaste werknemers bij mij op de behandeltafel geweest (ja, ook bij jullie op het bedrijf is dat mogelijk) om in topconditie aan de start te komen. Ik wens iedereen van het Roparun team #339 heel veel succes de komende maanden en graag tot ziens !
Mochten jullie vragen hebben neem dan contact op info@navsport.nl

Onze 1e masseur stelt zich voor!
Follow by Email
Facebook
Twitter
Visit Us
INSTAGRAM