In de kliniek van PRA in Groningen en in het laboratorium van PRA in Assen wordt dagelijks onderzoek gedaan naar nieuwe geneesmiddelen voor de behandeling van verschillende ziekten, waaronder kanker. Door dat werk weten wij dat er grote vooruitgang geboekt wordt in de strijd tegen kanker, maar we weten helaas ook maar al te goed dat nog steeds niet iedere patiënt kan genezen. Daarom vinden wij palliatieve zorg aan mensen met kanker van groot belang en zetten wij ons in voor de stichting Roparun.

Team PRA doet onder nummer #339 in 2020 voor de tweede keer mee aan de Roparun en loopt vanuit Bremen naar Rotterdam. Het team bestaat uit 8 lopers, 4 fietsers, 1 teamcaptain, chauffeurs, navigators, masseurs en mensen die zorg dragen voor de catering en het basiskamp onderweg.

De samenstelling van het team is te vinden op: Team # 339

Wij onderschrijven met name het werk van het Hamelhuys in Assen, een inloophuis (ex-)kankerpatiënten en hun naasten en Hospice het Alteveer, een Bijna Thuis Huis voor Noord- en Midden-Drenthe wat nieuwbouwplannen heeft in Assen.

25 collega’s – 1 team – 1 missie

Tijdens de Roparun is ons team live te volgen via https://www.roparunlive.nl/ :

Follow by Email
Facebook